Kall kokt röding med skarpsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • beräkna två medelstora potatisar per person
  • dill
  • 1 hårdkokt äggula
  • 1 rå äggula
  • 1 msk vinäger
  • 1 tsk fransk senap
  • 1,5 dl tjock grädde, vispad
  • 2 msk dill, hackad
  • 0,5 tsk salt och vitpeppar
  • 8 hg rödingfilé
  • 1 dl matättika
  • 1 msk salt
  • 5 kryddpepparkorn
  • 1 lagerblad
  • 1 liten gul lök
  • 1 morot
  • 1 citron
  • Potatis beräkna två medelstora potatisar per person dill
  • Skarpsås1 hårdkokt äggula 1 rå äggula 1 msk vinäger 1 tsk fransk senap 1,5 dl tjock grädde, vispad 2 msk dill, hackad 0,5 tsk salt och vitpeppar
  • Kall kokt rödingfilé8 hg rödingfilé
  • Till kokning av lag, varje liter vatten1 dl matättika 1 msk salt 5 kryddpepparkorn 1 lagerblad 1 liten gul lök 1 morot 1 citron dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.