Kall inkokt lax med grön sås
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 bufféportioner
  • 500 g skinn
  • Lag
  • 1 gul lök
  • 1 morot 1½ l vatten
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk salt
  • 5 hela kryddpepparkorn
  • 2 hela vitpepparkorn
  • 1 lagerblad 2 dillkvistar
  • 200 g fryst hackad spenat
  • 1 dl majonnäs (gärna hemgjord)
  • 2 dl gräddfil
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • ½ dl hackade örtkryddor (t. ex. persilja, dill, basilika, timjan)
  • salt och nymalen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.