Alla ingredienser ska vara kylskåpskalla. Smaka av soppan med vitvinsvinäger, salt och peppar. mängden beror på hur mycket smak gräslöken har, men en liten hög med diameter som en 5-krona är ganska lagom
Avnjut med förrättsbestick, kan behöva gaffel, kniv och sked. Vänd pilgrimsmusslorna i salt & peppar. Lägg 3 musslor i varje skål, strö sedan över ärtor och nötter samt dra några drag med pepparkvarn och addera flingsaltet. 12 st pilgrimsmusslor , funkar med kammusslor också
Skala gurkan, halvera den och skrapa ur fröna med baksidan av en sked. Finhacka vitlöken och blanda ner i yoghurten tillsammans med finhackad chili utan frön
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Smaka av med salt och vitpeppar. En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Men nu ville jag ändå fixa till en god sås och då googlade jag upp på kall bearnaisesås och vips, den var hur lätt som helst
Kall Bearnaisesås. BBQ-sås med vitlök. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och. Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönor och potatismos
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.