Kalkonkebab med kall sås
Sofias mat- & bakblogg
Sofias mat- & bakblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 4 port ris
  • Kebabsås
  • 1/2 röd paprika
  • 1/2 ask färskost med vitlök
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta (pressad)
  • 2 krm paprikapulver
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 600 gr tunnskivad kalkonfilé
  • 2 msk olja
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk mild senap
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm koriander, malen
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • Krispsallad, tomater, paprik och gurka.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.