Kalkonfrikadeller i kryddig tomatsås med tapenade
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 800 g kalkonfärs
  • 2 msk örtkryddor
  • 1 st ägg
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 250 g krossade tomater
  • 3 msk tapenade eller
  • finhackade oliver
  • 2 msk olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta pressad
  • salt peppar
  • 1 st blomkålshuvud
  • 1 st broccolihuvud
  • 50 g smör
  • 2 st vitlöksklyftor pressade
  • 2 tsk timjan
  • 1 tsk salt
  • 1 knippe färska örter
  • nymalen svartpeppar
  • 800 g kalkonfärs
  • 2 msk örtkryddor
  • 1 st ägg
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 250 g krossade tomater
  • 3 msk tapenade eller
  • finhackade oliver
  • 2 msk olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta pressad
  • salt peppar
  • 1 st blomkålshuvud
  • 1 st broccolihuvud
  • 50 g smör
  • 2 st vitlöksklyftor pressade
  • 2 tsk timjan
  • 1 tsk salt
  • 1 knippe färska örter
  • nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.