Kalkonfärsbiffar med thailändsk kålrabbi, cashewnötter ocb mynta
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 3/4 dl jasminris
  • 2 1/2 msk ströbröd
  • 1 msk japansk soja
  • 1/2 msk fisksås
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk malen ingefära
  • 250 gr kalkonfärs
  • 2 vitlöksklyftor Olja
  • 1/2 röd chili
  • 2 vitlöksklyftor 1 msk fisksås
  • 1/2 msk socker
  • 1/2 lime
  • 1 kålrabbi 1 kruka mynta
  • 1/2 dl cashewnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.