kalkon bacon. paprikapulver och mozzarella. kalkon bacon. Blanda i den knaprika baconet och salladen. och salt, lägg i broccoli och blomkål, koka i 40 sekunder, sila vattnet sen
För några dagar sedan läste jag på bloggen ”En klick smör” att man kan äta blomkålsblasten. Så nu sparade jag blasten från blomkålen som gick åt till helgens pizzabak och använde den till en varm sallad att äta på kvällen efter jobbet
Ammen okej att liksom namnge denna rätt var praktiskt taget en omöjlig uppgift ”Kalkonlårfilé stekt med vita bönor, ugnsbakade tomater med fetaost och sallad med rostade kikärtor med mandelsmör”
ochkalkon i en skål, blanda i såsen. dem med kalkonen, blanda i spenaten. udda och god sallad. och persilja i philadephia och vatten till en jämn dressing
Och sydfisk har dom godaste fisken. i allt i salladen utom grönkålen, låt den ligga och marinera i 15 minuter. i allt i salladen utom grönkålen, låt den ligga och marinera i 15 minuter
Det låter säkert jättekonstigt men det är så gott och man blir verkligen mätt på få kalorier. Ni som följer mig på Instagram har kanske märkt att jag är inne i en blomkålsperiod just nu
Till julbordet förra veckan gjorde jag en kalkon i ugn med en stuffing på Calvados och Äpplen. Förutom att kalkon är gott som bara den så är kalkon vansinnigt nyttigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.