Ingredienser Portioner: 4 ca 450 g kalkonbröstfilé 4 port tagliatelle 200 g sockerärtor 200 g vitlökssås (gärna med persilja och ramslök) 200 g tomatmix Att ha hemma 1 msk smör salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
En värmande pasta medkrämig sås av fläskfilé och champinjoner fick det bli till middag. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
400 g tagliatelle (eller vilken pasta du vill) salt 150 g pancetta (eller bacon, välj bra kvalité) 10 stjälk färsk mynta 2,5 dl frysta ärtor 100 g pecorinoost 1,5 dl crème fraîche 2,5 dl kokvatten från pastan svartpeppar, nymalen grönsallad (t
•Hacka ner lök och pressa ner vitlök och stek med lite olja tills löken mjuknat. •Hacka och stek baconet krispigt, lägg på ett papper så fettet sugs upp
Smaka av med salt och peppar. salt och peppar, efter smak. Koka under tiden fyra portioner tagliatelle. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna
Stek kalkonbitarna i fett tills de blivit genomstekta (ca. Det går också att hyvla med osthyvel och skära skivorna i smala ”remsor” eller strimla med hjälp av en mandolin med julienneblad
Pasta och Pizza ⁄ ReceptPasta medkalkon skinka, krämig, billig och god. I korgen hamnade också ett paket med “ojämna skivor” av skinka, kalkonoch hamburgerkött
så höstigt god gryta, bourguignon på kalkonmed massa gott i. Den här grytan kan med fördel göras dagen innan för den blir bara godare av att stå och dra till sig alla smakerna
Servera med tomatsallad. Skölj tomaterna och skär dem i klyftor. Blanda tomaterna och dressingen. Tillaga pastan i riklig mängd kokande och saltat vatten enligt instruktionerna på förpackningen
Lammfärs blandas med ägg, salt, peppar och citronskal. Det var så gott med pastan blandad med den gräddiga såsen som tagit smak av frikadellerna som kokats i den
Det gröna fick sjuda i två minuter i lättsaltat vatten och sedan kylas i isvatten, för att torkas och blandas med risotton tillsammans med den sista skvätten buljong och osten
Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.