Till kaffet blev det en tårta med päronmousse och After Eightkräm som gick hem hos alla. Jag lovade ju er att berätta om min överraskningshelg, men det strular lite med bilderna, så ni får hålla er lite till
Häll ut smeten i långpannan (med bakplåtspapper) och gör några långa ränder i smeten, då kan du rulla den lättare om du vill göra en Budapestrulle, om du vill ha den stor så blir det fina ränder på tårtan
Lägg rulltårtan på fat och dekorera med bär och citronmeliss eller mynta. Smöra ett bakplåtspapper, lägg det i en långpanna med måtten 30x40 cm och strö över kokos
Ta bort bakplåtspappret med hjälp utav en stekspade eller spatel. Ha över en utav bottnen på en tallrik, bre över grädden, ha på bananerna och toppa med andra botten
Skär varje längd i bitar så att de tillsamman stämmer överens med det antal receptet avser. Låt degplattorna tina på plåt med bakplåtspapper ca 15 minuter. Glasyren 1 Blanda florsocker med saft eller sylt och vatten till en jämn glasyr
Häll smeten i form med löstagbar kant. Att garnera med kan du använda frukt, hyvlad choklad, eller godis (vid kalas för barn) Det är bara använda fantasin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.