Kalaspaj med kassler
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 125 g smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 2.5 msk kallt vatten
  • 400 g champinjoner
  • 1 st gul lök
  • 3 msk smör
  • 2.5 msk vetemjöl
  • 2.5 dl mellangrädde
  • 1/2-1 dl vatten
  • 0.5 msk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk soja
  • 3 st tomater
  • 300 g kassler
  • 250 g broccolibuketter
  • ägg
  • gräslök
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • salt och peppar
  • 1 st citron
  • 3 msk olja
  • salt och peppar
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.