Hacka gul lök, vitlök och skala och skiva. morrötterna. Fräs i en kastrull utan att det tar färg. Späd med vatten och ev vin och lägg i buljongtärningarna
Tina de djupfrysta filéerna. Droppa lite citronsaft över och rulla ihop filéerna. Vispa ägget lätt med en gaffel och blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat
Tina de djupfrysta filéerna. Droppa lite citronsaft över och rulla ihop filéerna. Vispa ägget lätt med en gaffel och blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat
Kalasgod är den och receptet blir lagom för fyra. Soppa är väl härligt. Jag tycker ofta att en soppmiddag känns mer värmande och välkomnande än andra middagar, varför vet jag inte riktigt men kanske för att min mamma alltid gjorde det extra festligt när hon kokade soppa
Pilaf är det ju inte heller… så vad jag ska kalla den är jag lite osäker på, risrätt. Detta är inte en risotto då en risotto är krämig och lös, gjord på avorioris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.