14 dl
vispgrädde 2 dl kondenserad mjölk, sötad 5 digestivekex 1 tsk havssalt, eller efter smak 1 apelsinGlass
Vispa grädden och blanda ihop den med den kondenserade mjölken till en smet. Ställ glassmeten i frysen minst 4 timmar. Topping
Krossa digestivekexen och blanda med havssalt. Smaka av så att det blir lagom mycket saltsmak. Skala och skär apelsinen i mindre bitar. Lägg upp glassen och toppa med kexen och apelsinbitarna.
Höjdpunkten av sommarfirande måste väl ändå vara just midsommar. Det finns ingen annan helg under den varma årstiden som det festas så mycket, dansas och äts gemensamma måltider som under just denna helg
I lördags kom ett par vänner och deras son över på middag. Eftersom de kom redan på eftermiddagen, ett par timmar innan middagstid, gällde det att laga något som sköter sig själv så umgänget inte blev alltför lidande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.