Kalas-Karins höjdpunkt
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl vispgrädde
  • 12 dl kondenserad mjölk, sötad
  • 15 digestivekex
  • 11 tsk havssalt, eller efter smak
  • 11 apelsin
  • 14 dl vispgrädde 2 dl kondenserad mjölk, sötad 5 digestivekex 1 tsk havssalt, eller efter smak 1 apelsinGlass
  • Vispa grädden och blanda ihop den med den kondenserade mjölken till en smet. Ställ glassmeten i frysen minst 4 timmar. Topping
  • Krossa digestivekexen och blanda med havssalt. Smaka av så att det blir lagom mycket saltsmak. Skala och skär apelsinen i mindre bitar. Lägg upp glassen och toppa med kexen och apelsinbitarna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.