Dessa kakor bjöd jag mina klasskamrater på för någon vecka sen och alla älskade dem. Det är en knaprig kakbotten (nästan lite mördegsliknande) toppad med hemkokt kolasås och ett gott chokladtäcke på toppen – precis som twixgodis
Med lite smak av kola ochchoklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
-) Blanda sedan in lavendel och finhackad choklad. här är ett recept på tokgoda småkakortill 40 kakor. 200 g smör5,5 dl vetemjöl2 dl strösocker1 tsk bikarbonat2 msk sirap1,5 msk torkad lavendel100 g mörk chokladhacka / knåda ihop smör, mjöl, socker, sirap och bikarbonat till en deg. ta ut och gör 20 skivor av varje rulle. lägg på bakplåtspapper på plåt och grädda i 10 min i 200 C. 40 kakor. 100 g mörk choklad
Kakan serverades med vaniljsås. Nu när jag testat kan jag säga att jordgubbar, rabarber och vit choklad är en utmärkt kombination som jag kan rekommendera er att testa
Rör ner chokladen i smeten. Vispa ägg och socker poröst, tillsätt jordnötssmöret och mjölken. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner dem i äggvispet
Därför anser jag att denna mjukkaka är nyttigare än kakor bakade på vetemjöl. Här kommer nyttigt recept till glutenfri mjuk kaka med banan, mörk chokladoch vallmo
Mjuka kakor, Tårtor den. Redo för nya tag och recept på härligt chokladig kaka med kolasås. Igår när jag satte mig vid datorn lyste bokstäverna med sin frånvaro och det gick inte att få ner något vettigt, what so ever
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.