Funderar på en favorit i repris idag eller kanske skall man slå till med den på nyårsafton. Låt osten smälta och stek den på medelstark värme till flarnet fått vacker färg
Tyvärr är det nu plusgrader så den försvinner nog snart, men jag hoppas det kommer lite till helgen då det är julmarknad i Gamla Linköping som jag tänkt att gå på
Vänd upp potatiskakanpå ett serveringsfat. Behöver väl inte berätta att vi blev duktigt mätta pådet. Stek en stund på ena sidan, vänd med hjälp av en tallrik eller ett lock
Här kommer recepet pådetkoreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Eftersom det är nötkött så behöver det inte vara helt genomgrillat, det är gott att äta när det är lite rött också =)
WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagd sillChili och honungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdag är det väder av sorten "rätt som det regnar så kommer det en skur" och vi är inte riktigt överens om vad vi ska fylla dagen med
Skala morötter och palsternackor. När jag jag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Det serverades en potatiskaka till och en hemmagjord bearnaisesås. Tina, rensa ur köttet och bryn skalet med en morot, en palsternacka och en rödlök skurna i bitar
Vi kommer då att koncentrera oss pådetösterrikiska-bayerska köket. Som förrätt/tilltugg till matlagningspilsnern kör vi kanske på någon variant av gemischte kalte platten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.