7.4. 2009 gick
startskottet och över 370 inlägg har det blivit sen dess. Under 2009 skrev jag 72 inlägg, dvs färre än vad jag hunnit med redan i år! I fjol var jag betydligt flitigare i köket och datorn med 215 inlägg I år blir det säkert en god bit över 500 inlägg om jag fortsätter i samma takt.
3 dl
grovt speltmjöl
4,5 dl
hemlagad mysli
2 nypor
salt
2 tsk
bakpulver
3/4 dl
mörk sirap
1,75 dl
rypsolja ( OBS! om man inte är van vid rypsoljans smak lönar det sig att ta en mera neutral olja. Rekommenderar olivolja)
En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka. Efter ett långt besök på sjukhuset hos pappa hämtade jag Linn och åkte hem
Hela förra sommaren körde jag med mingrillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men iår gapar kylen tom på sådan marmelad
Idag bakade jag årets första lussebullar. Eftersom jag tycker att det receptet jag brukar använda blirväldigt bra så vill jag såklart dela med mig av det
Förra året blev det inget nytt recept, jag gillarverkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
En riktigt glad påsk önskar jag er alla, med denna minst sagt färgsprakande och vårigapåsktårtaMed smak av hallon, mjölkchoklad, grädde - och massvis av påskgodis - är detta en tårta som glatt välkomnas av de flesta
Det är alltidlika spännande att ta en titt på bloggens statistiki slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsreceptilistan, det beror förmodligen på att jag ofta delar minabakningsreceptibakningsgrupper på facebook
Årets näst sista dag och jag blirlitesentimental när jag tänker tillbaka på året som gått. Stor fokus har legat på mitt företag Add Ice cream som är något av det mest utvecklande jag gjort
Och så innehåller den tomater också, vilket är grönsaker, men de fårslinka med lite obemärkt. De senaste veckorna har viätit den här snabba maträtten flera gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.