Med lite smak av kola ochchoklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
-) Blanda sedan in lavendel och finhackad choklad. 200 g smör5,5 dl vetemjöl2 dl strösocker1 tsk bikarbonat2 msk sirap1,5 msk torkad lavendel100 g mörk chokladhacka / knåda ihop smör, mjöl, socker, sirap och bikarbonat till en deg. ta ut och gör 20 skivor av varje rulle. lägg på bakplåtspapper på plåt och grädda i 10 min i 200 C. 100 g mörk choklad
Här har jag gjort en härlig långpannekakamed havtorn och blåbär ochmed en hint av kardemumma. Chufan är mild och sötaktig i smaken, som påminner lite om mandel, och den är full med nyttiga vitaminer och mineraler
Blanda mjöl, kakaooch bakpulver i en bunke för sig. I fredags var det min tur att ta med fredagsfika till jobbet, det blev kardemummabullar ochchoklad kakor med marshmallows och vit choklad
Dela dumlekolorna och tryck i en bit dumlekola i gropen på kakan. Lägg bollarna på en plåt klädd med bakplåtspapper och tryck till dem med botten på ett tsk mått
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.