Jag gjorde steken påälgkött, men annars går det lika bra med en nötstek tex fransyska. Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan faller sönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket på vilket kött man använder så ni får testa er fram
Höstgryta på hjortinnanlår och färggranna rotfrukter Print Författare. Under sommarmånaderna och en bra bit in på hösten är det enkelt att leva gott här i Norden, och i Sverige
tillsätt rotfrukter, kryddor, vin och buljong. Höstgryta påälg med enbär, lingon, rödlök, äpple och kantarellerKlassisk gryta påälg som fått koka i rött vin
Jag gjorde en supergod pulled pork med smak av apelsin och en afrikansk kryddblandning, och den sky som bildades var så mustig och god att jag bestämde mig för att göra soppa på den
Jag underskattar ofta soppa och lagar det alltför sällan. Fördelen med det är att jag varje gång blir positivt överraskad över hur gott och smakrikt det kan vara
Jag åt ett långkok på kalv - Banquette de veau - i egen version med svamp ochrotfrukter som var helt otroligt och eftersom det var kalv tänkte jag att jag får bourgogne eller sydfranskt - men icke
Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på creme fraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
I helgen lagade jag ju tjälknöl påälg, med potatisgratäng och svampsås. kan du ta två täta plastpåsaroch knyta igen med lag och stek inuti, vänd några gånger så lagen tränger in överallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.