Skär vitkål i strimlor och stek med en stund. Späd med vatten om grytan blir för tjock. Flytta över allt i en gryta och tillsätt resten av ingredienserna utom brysselkålen
Kinesiska vårrullar med kyckling, brysselkål, svamp & morötter + sweetchilidipp med granatäpple. Asiatiska smaksättningar i form av sesamolja, hoisinsås, fisksås, soja och ingefära blandas medbrysselkål (min favorit bland kålsorterna helt klart), morötter, champinjoner, salladslök och kyckling
Den här gången har jag gjort en köttgrytamed fläskgrytbitar, morot, lingon och persilja. Jag gör det gärna så snart jag får tid, och experimenterar gärna med olika smaker, olika typer av kött och roliga tillbehör
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Vilket fick mig tillbaka till när jag var liten och serverades köttgrytamed gelé. Jag ÄLSKAR svampoch kunde inte låta bli att smörsteka kastanjechampinjoner och toppa grytan med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.