Köttfri Måndag – Sexig polentapizza
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 1 liter grönsaksbuljong
  • 200 g polenta
  • 50 g parmesanost
  • 2 msk smör
  • 1 rödlök
  • 4 skogschampinjoner
  • 4 soltorkade tomater utan olja
  • 1 mozzarella TOMATSÅS
  • TOMATSÅS
  • 1 msk olivolja
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk röd balsamvinäger
  • 50 g ruccola
  • 0,5 dl olivolja av fin kvalité
  • Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.