Köttfri måndag med fylld squash
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • sardeller
  • soltorkade tomater
  • fisksås
  • svamp
  • kapris
  • oliver
  • fetaost
  • vitlök
  • Fylld squash med smaker från Medelhavet, 2 port
  • 2 portionssquashar
  • 1 röd lök, skalad, klyftad
  • 2 msk olivolja
  • 2 tomater, skållade, urkärnade
  • 2 vitlöksklyftor, skalade, rivna
  • 4 sardeller 1 msk kapris
  • 4 soltorkade tomater i olja, strimlade
  • 1/2 paket fetaost, tärnad
  • 20 svarta urkärnade kalamataoliver
  • lite grönsaksbuljongpulver eller fondkoncentrat
  • (salt), peppar, tabasco, oregano
  • 1/2 dl pumpakärnor, rostade en stund i en torr stekpanna
  • 1/2 dl brödsmulor från dagsgammalt bröd
  • hackad färsk persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.