Köttfri måndag med ångkokta savoykålsknyten
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ånkkokta savoykålsknyten med svamp, äpple och cidersås, 4 port
  • 12 savoykålblad
  • 1 stor rödlök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 1 msk smör
  • 2 1/2 dl stekt svamp
  • 1/2 grönt äpple, finhackat
  • 1 dl philadelphiaost
  • 1/2 dl riven parmesanost
  • 1 dl valnötter
  • lite tryffelolja
  • salt och svartpeppar
  • timjan
  • rosmarin
  • färsk persilja
  • 3 dl grönsaksfond
  • 2 dl torr cider
  • ev 1 msk calvados
  • 1 1/2 tsk majsena

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.