Vill man att det ska lukta nybakt och helt underbart i köket, eller i hela hemmet. då ska man slänga ihop en banankaka av de där svarta bananerna om ligger där på bänken som ingen kommer äta upp
Den middag vi äter oftast här hemma är den linssoppa som min sambo Peter gör. Från det att vi blev tillsammans för drygt åtta år sedan och än idag är det vår vanligast lagade rätt
Det vankas långhelg. Efter en intensiv vecka, som försvunnit bakom krönet i rasande fart. Det är med viss tillfredställelse som jag träder in i ledighetsboxen
4-6 portioner. Finhacka löken och skär morot och selleri i tunna stavar. Stek dem i väl uppvärmd olja sänk därefter värmen och fräs i ca 5 minuter på medelhög värme för att få en fin färg
Kolla #viskaparhälsa på Instagram för mer inspiration. Idag kom Bodystores nya magasin i min brevlåda. Ett magasin fyllt med spännande och bra tips, recept att testa och såklart produktinformation
4DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Jag blev väldigt hedrad och glad när Världsnaturfonden hörde av sig för någon månad sedan och frågade om jag var intresserad av att komponera årets så kallade ”Earth Hour meny” inför Earth Hour den 25 mars i år
Tänk vad lite saker kan skapa spännade sinnen att hoppa till av glädje. Tomat, permesan, timjan, vitlök och ett litet rivjärn tillsammans med mjukt bröd ihop med ett brödjärn
Nutella Cookies. Dessa kakor är farligt goda, när man väl har smakat är det svårt att sluta äta. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
. Ja här har det bakats sockerkaka, både igår och idag. Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt
Detta recept på rådjurssadel hittade jag i Per Mobergs bok Moberg jagar och lagar, när det gäller husmanskost och att tillaga vilt så litar jag främst på honom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.