Köttfärssoppa med rotfrukter
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 2 1 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 300 g blandade rotfrukter (t.ex. kålrot, rotselleri och morot)
  • 1 gul lök
  • 400 g nötfärs
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk vanlig senap
  • 2 tsk torkad persilja
  • 1 lagerblad 1 l köttbuljong (vatten + tärning/fond)
  • 1 msk kinesisk soja
  • salt
  • vitpeppar
  • 300 g blandade rotfrukter (t.ex. kålrot, rotselleri och morot)
  • 1 gul lök
  • 400 g nötfärs 10% (20 SP)
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk vanlig senap (2 SP)
  • 2 tsk torkad persilja
  • 1 lagerblad 1 l köttbuljong (vatten + tärning/fond)
  • 1 msk kinesisk soja
  • salt
  • vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.