Jag la med bitar av morot i ugnen och droppade över samma senapsvinägrette. Man kokar små potatisaroch sen lägger man de på en ugnsplåt och krossar alla potatisarmed en potatisstompareoch sen droppar man över den goda senapsvinägretten i sprickorna som ger potatisarna smak och krisp
skär upp morötter, potatisoch lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. marinera kycklingen i resterande kryddor och kyckling buljong ca 30-40 min 175grader. börja med såsen, ta en kastrull, häll i 3 dl grädde, 2 dl mjölk, grönsaksbuljong, 1 msk sweet chili, peppar, en halv påse gräddsås. 4 stora potatisar
Servera fläskytterfilén med alla tillbehören. Helstekt marinerad fläskytterfilé i ugn tillsammans kokta potatisar, morötter, ärtor och Karl-Johan svampsås från Blåband
Blanda även ihop såsen, med grädde, soja, sweet chilisås, dijonsenap, tomatpuré och salt och peppar. Skär upp köttet i lagom stora skivor, tänk ungefär fläskfilémedaljong
Mixa linser, mangold, persilja och ägg till en slät smet och blanda medpotatis/morotsrivet. Linser och ägg bidrar med bra protein, och chiamjölet bidrar med bra fettsyror - förutom att det också ger stadga åt biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.