För flera år sedan när jag och sambon var med i viktväktarna komponerade vi receptet på den här köttfärssåsen som innehåller ungefär lika delar köttfärs och grönsaker
Ja köttfärssås det är något som gärna lagas här, dock oftast i olika varianter. Jag kan inte påstå att det på något sett smakar potatis, antar att det reder såsen
Gjorde för ett tag sedan kyckling på franskt vis vilket blev succé. Har funderat på lite andra "kryddblandningar" man kan använda sig av och den första jag nu provat blev något Italien-inspirerad
Värm olivolja på låg värme i en stekpanna. Färsk rosmarin – ett antal kvistar. Fräs vitlöken långsamt på låg värme i olivoljan så de bara kokas i den, utan att ta färg
Köttfärssåsen kan även serveras på varma smörgåsar gratinerade med ost. Ta några tag med pepparkvarnen innan du serverar den goda köttfärssåsen med den avrunna pastan
Skär ett djupt snitt på längden efter hela filén och vik upp den. Krydda filén och lägg på röran. Lägg på ett ugnssäkert fat eller form i ugnen på 200 grader. 1 fläskfilé på 600 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.