Lägg ett lager (i en ugnsfast from) medpotatisenochgräddblandningenoch sedan hälften av köttfärsen, gör ytterligare ett lager av varje, avsluta medpotatisblandningen
Även vi lagar det allt som oftast, och ofta blir det med samma ingredienseroch samma kryddning, men det går ju faktiskt att variera köttfärssåsen i det oändliga, om man har lite fantasi och kreativitet, vilket man kanske saknar när man kommer hem efter en stressig dag på jobbet ochbarnen är hungriga och griniga, men det går
Idag tog jag tillvara på en del av köttfärssåsenoch använde i en pastagratäng. Jag brukar göra pastagratäng medöverblivenköttfärssås som blir lite olika från gång till gång beroende på vad jag råkar ha hemma att piffa upp med
Servera medspagetti, sallad ochriven parmesan (och ketchup, mums.  Det blev visst enliten bloggpaus här, har blivit sena kvällar denna veckan med dressyrträning i måndags och Jonas Gardell-föreställning igår, så har inte riktigt haft energi till annat än frysrester
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.