1/2-1 rött
vin, ta ett fruktigt och ganska ungt vin.
Ev. lite honung
Örter och kryddor som timjan, mejram, oregano, basilka, paprikapulver, lagerblad m.m. Tillsätts efter smak och behov. Tog upp lagerbladen efter det kokat
Tryck till vitlöksklyftorna med knivbladets sida och finhacka. Låt fräsa med de andra. med någon minut. I med tomatkross, oregano, timjan, lagerblad i pannan
Servera köttfärssåsenmedspaghetti och tomater. Sätt på en stor kastrull med vatten till spaghettin. Bryn färsen i olivoljan i en stor kastrull eller stekpanna med höga kanter
Köttfärssåsen. Salt & Peppar 6 portioner Köttfärssåsen. 6 portioner. 600 g köttfärs av valfri sort (veggiefärs funkar också utmärkt för vegetariskt alternativ)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.