Värm ugnen till 200 grader. Blanda havregryn, ägg, gräddfil, färs, pulver och svartpeppar. Smörj en rymlig långpanna eller ugnsform med olivolja, lägg i färsen och forma den till en limpa
Dekorera fritt med kristyr, linser och allt annat tänkbart- Låt fantasin styra. Jag har testat flera olika pepparkaksrecept och någon gång har jag även köpt färdig deg, men jag föredrar att göra den själv
Körsbärs- eller pärltomater. Om man vill kan man givetvis blanda ned både kokta ägg, ostkuber, färsk tärnad gurka och sallad för att variera men det är ovan nämnda recept/grundsallad som barnen gillar bäst
Jag har provat - Tack Zeina. Det bästa vore om degen får jäsa i kylen över natten. Jag följde inte receptet slaviskt, men tror det blir bättre som hon gör det
Finhacka lök, morot och selleri så fint du kan. Fräs mjukt utan att det tar färg i olivoljan. Tryck till vitlöksklyftorna med knivbladets sida och finhacka
Jag åkte hemifrån innan alla andra hade vaknat och kom inte hem förrän närmare nio-tiden igår kväll. På tal om "barnmat" annars så är ju kanske köttfärssås bland det mest populära när det kommer till mat som barn älskar och gärna äter mycket av, eller vad säger ni
Våra scones är ett klassiskt sconesrecept bakat på vete- och grahamsmjöl, bakpulver, salt, smör och mjölk men vi vill även tipsa om ett favoritrecept, valnöts- och yoghurtscones
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.