Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 1 gul lök 2 vitlöksklyftor ca 500 g nötfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 tsk timjan 1 tsk oregano 100 g fetaost 1/2 dl vatten 1 gurka 1 dl matyoghurt 4 tomater 1 tsk rödvinsvinäger 1 tsk olivolja 1 förp persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Potatis- och köttfärsgratäng med vitlök. Stek köttfärsen och löken. Krydda med salt och peppar. När den är genomstekt ha i crème bonjouren och låt osten smälta
Fräs färs och hackad lök i en stekpanna med smör. Tillsätt tomatpuré, tomater, soja, fond och timjan. Blanda ner i färsen tillsammans med strimlad paprika
Många undrar vad man äter när man inte äter pasta, risoch potatis. Så jag gör ofta grytor med köttfärs ochvitkål eftersom det är smidigt att laga och alltid blir gott
Koka upp och red av med redning. Blanda i köttfärs, ägg, salt och peppar. Smaka av med salt och peppar och servera med rostad po-tatis och kokta haricots verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.