Köttfärspiroger på dubbeldeg
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Grunddeg
  • 2 dl ljummet vatten
  • 50 g jäst
  • ½ tsk salt
  • 4 dl vetemjöl
  •  
  • Pirogdeg
  • 150 g smör
  • smält och avsvalnat
  • 4 ägg
  • 7-8 dl vetemjöl
  •  
  • Köttfärsfyllning
  • 3 gula lökar
  • 2 msk smör
  • 600 g köttfärs
  • 200 g champinjoner
  • färska och skivade
  • 2 msk soja
  • 2 msk chilisås
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 krm svartpeppar
  • ½ tsk salt
  • 2 krm franska örter
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 burk majs
  • 1 ägg till pensling

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.