125 g Arla® Svenskt Smör. 3 dl Arla Köket® vispgrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 125 g Arla® Svenskt Smör 3½ dl vetemjöl 3 msk vatten Fyllning 100 g skalade räkor 100 g kräftstjärtar 2½ dl Kvibille® cheddar riven 3 dl Arla Köket® vispgrädde 3 ägg 1 kruka färsk dill ½ tsk salt 1 krm peppar
Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
dinkel/rågmjöl 125 gram smör 3 msk vatten Sallad 0 st olja 0,5 ask cocktailtomater 0,5 st isbergssallad 5 cm purjolök(ar) 0 st vinäger Köp receptet Näringsvärde Kcal
Pajdegen i den här ost- och skinkpajen gjorde jag med kvarg och olja istället för smör. Vi har alltid kallat ost- och skinkpaj för Quiche Lorraine hemma
13-4 dl matolja. 1Dijonmajonnäs3 äggulor 2 tsk vitvinsvinäger 2 msk dijonsenap 3-4 dl matolja salt. Rosta i ugnen 5-6 minuter tills de fått färg. Lägg ut bacon på en bakpappersklädd plåt och tillaga 5-6 minuter i ugnen, 250 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.