Köttfärspaj med glutenfri pajbotten
Lottas kök
Lottas kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Glutenfri pajdeg
  • 3 dl mandelmjöl
  • 1/2 dl sesamfrön utan skal
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt
  • 50 g smör
  • 1 ägg
  • 500 g nötfärs
  • olivolja att steka i
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 dl creme fraiche
  • salt
  • peppar
  • 1 liten spetspaprika
  • 1/5 burk (150 g) majs
  •  
  • Äggstanning
  • 3 ägg 1,5 dl matlagningsgrädde
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.