Bryn lök och köttfärs i matfett i en stekpanna på medelvärme under omrörning till en smulig massa. Finfördela matfettet i mjölet med en gaffel eller med fingertopparna till en smulig massa
Sist vi letade inspiration i skattkistan så fiskade vi upp en grekisk köttfärspaj (nej, inte bokstavligen) och den visade sej vara ett riktigt höjdarfynd som vi väldigt gärna vill dela med oss av till er
Det här är nog den godaste och mest smakrika köttfärspaj vi kan minnas att vi någonsin ätit. Hihi, skämt åsido får fetaosten en spännande och kraftig röksmak från bok och ihop med den övriga kryddningen i denna paj spann den vidare på den fantastiska smakpaletten
Lägg i kasslern, blomkålen ochkronärtskockorna. Dela kronärtskockorna på mitten. Smula över fetaosten. Kavla ut degen på mjölat bakbord och lägg i pajformen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.