Lägg ingredienserna till pajdegen i en matberedare och kör ihop till en deg. Bryn köttfärsen i olja (jag använde en smaksatt rapsolja med chili och vitlök) och tillsätt morötter, vitkål och vitlök
Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. 11 msk färsk timjan Hacka samman smör och allt mjöl till en smulig massa, gärna i matberedare. Nagga degen och ställ kallt i 30 minuter. 1 3 Skala och skiva löken, skölj och strimla purjolöken. 1Skär baconet i bitar och stek det i knaprigt. 1Vispa upp äggen och vispa i salt, peppar och timjan. Häll över osten och grädda i ugn, 225 grader, cirka 20 minuter
Strimla baconet och fräs i stekpanna. Lägg i smöret bland baconet och fräs färsen smulig. Dela, kärna ur och strimla paprikorna och låt fräsa med ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.