Köttfärslimpa med ungsstekta tomater
ANNICA
ANNICA
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 0,5 dl ströbröd
  • 2 dl mjölk eller grädde
  • 1 liten gul lök
  • 1 msk smör
  • 1 ägg
  • 1-1,5 tsk salt
  • 2-4 lagerblad
  • 4 stora tomater
  • 1 rödlök
  • salt och peppar
  • 1. Värm ugnen till 175 grader
  • 2. Låt ströbrödet svälla i mjölken i 10 min
  • 3. Skala och finhacka den gula löken, stek den mjuk i lite smör tills den fått färg och låt den sedan svalna.
  • 7. Sätt in formen i ugnen och stek i 45-60 minuter
  • 8. Servera med kokt potatis och sås gjord på skyn från köttfärslimpan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.