Servera köttfärslimpanmedkoktpotatis, gräddsås, ärter och gelé. Köttfärslimpa. Vispa ut vetemjöl med lite av grädden i en kastrull och låt det sjuda upp
Skär tunna skivor av den kalla köttfärslimpanoch ät som â€smörgås†med smör och ost på. Det ska vara rätt rejält med kryddor, för annars riskerar köttfärslimpan att bli lite smaklös
4 900 g mjölig potatis 1/2 dl ströbröd 1 dl mjölk 500 g nötfärs 2 ägg 2 msk fransk senap salt och peppar Tzatziki 1 grönt äpple 1 msk riven pepparrot 2 dl matyoghurt (10 %) salt och peppar 125 g medelhavsmix (salladsblandning) Lägg till i inköpslistan
Man kokar små potatisaroch sen lägger man de på en ugnsplåt och krossar alla potatisarmed en potatisstompareoch sen droppar man över den goda senapsvinägretten i sprickorna som ger potatisarna smak och krisp
Tvätta potatisochsötpotatis, klyfta dem och lägg runt formen med färs. Lägg hälften av smeten i en avlång sockerkaksform, klicka ut Creme bonjour i mitten, fyll på med resten av färsen, platta till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.