Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 4 potatisar 1 paprika 2 msk olja 500 g köttfärs 6 dl vatten 1 köttbuljongtärning 500 g krossade tomater 2 tsk kummin salt och peppar Varm ostbaguette baguette färskost av valfri smak Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Fräs tillsammans i stekpanna och lägg sedan i grytan med köttet. skär baconen i små bitar och stek tills de blir knapriga lägg sedan tillsammans med de andra
4 4 port ris Svampsås 1 gul lök 250 g champinjoner 1 msk olja 1 msk balsamvinäger 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk 1 dl crème fraiche 1 msk soja salt och peppar Pannbiff ca 500 g blandfärs 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 msk senap gärna dijon 1/2 dl vatten 3 morötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Koka upp grädde, vin och vatten, smält i chevren och smaka av med lite salt och vitpeppar. Red av såsen med maizena utrört i lite vatten, låt koka upp och håll den sedan bara varm
1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smulig i en gryta med smör
Vill ni inte använda honung så går det bra med fibersirap eller sockerfri lingonsylt men lite sötma behövs för att runda av smaken av dijon- och dragon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.