1/2 cm
tjock rektangel mellan två bakplåtspapper, längden anpassad till lämplig ugnsform. Bred ett tunt lager senap över mittersta tredjedelen delen av färsen och lägg sedan ut skinkbitarna & sedan tomatskivorna ovanpå. Strö över 1 1/2 dl ost och rulla ihop rullen från sida till sida så att när man skär skivor av rullen så kommer tomater, skinka & gott med i alla skivor. Lägg över ”rullen” i en långpanna och krydda ovanpå med lite mer oregano och det sista av den rivna osten.
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
KÖTTFÄRSLIMPAMED SOLTORKADE TOMATER OCH BASILIKA. Här har jag smaksatt köttfärslimpanmed soltorkade tomater och basilika vilket blev en väldigt lyckad smakkombination
Köttfärslimpamed ost och bacon. Tryck ut på en plåt med bakplåtspapper, lägg bacon över sedan ost. 500 gram nötfärs,2 st ägg1 paket bacon,ost,1/2 dl grädde1 gul lök och 3 vitlöksklyftorBlanda ägg nötfärs, hackad lök/vitlök, ägg och grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.