Köttfärslimpa – grekiskt inspirerad
Marianns LCHF mat & bak
Marianns LCHF mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner 800 g köttfärs
  • 2 ägg ca 250 gram grovhackad fetaost
  • 250 gram grovhackade kalamataoliver
  • 1 liten grovhackad rödlök
  • 3 msk torkad basilika
  • 1 tsk vitpeppar
  • 1 msk lökpulver
  • lite vitlökspulver
  •  
  • Gör så här
  • Blanda färs med alla ingredienserna och forma en limpa i en smord ugnsfast form, grädda i ugn 175 grader i ca 45-50 min, beroende på tjockleken.
  • Servera gärna med en sallad á la grekisk.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.