Det är biff a'laLindström och köttfärslimpa vi pratar om och av de båda går det alla tiders bra att trolla ihop en ny middag, hokus pokus filijokus så står man där med köttfärslimpaa'laLindström
Blanda ner ägg, salt och peppar. Tillsätt löken till havregrynsblandningen. Blanda ner nötfärs, rödbetor och kapris i havreblandningen och arbeta till en smidig smet
"Biff àlaLindström skapades av Maria Kristina Lindström i Stockholm. I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
Skala och hacka löken fint och finhacka rödbetorna. Vill du undvika att skärbrädet färgas rött går det bra att lägga smörpapper mellan brädet och rödbetorna
Tjoffa ihop hela konkarongen och arbeta ihop färsen ordentligt. Forma till sex rejäla och goda biffar. Jag lade dem en stund i ugnen också för att vara säker på att de blev genomvarma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.