Servera dem varma medpitabröd, sallad, gurka, tomat och rödlök och en yoghurtsås. Konstaterar att jag är väldigt nöjd med smaken, men mindremedkonsistens på bullarna
Pitabröden fyllde vimedzucchini, halloumi, grilladpaprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd
Hemlighetenmedpitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer. Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Jag kallar dessa bröd pitabröd nu eftersom vi fyllde dem medgrilladkyckling m. Använder du kolgrill som vi gjorde så skall du placera kolen, eller hellre briketterna då dom ger en jämnare värme, i en ring längs med kanten på grillen runt om, och ingen eld imitten rakt under stenen
Forma tunna biffar eller klicka bara ut smet i en stekpanna med hjälp av en sked. Tzatzikin som jag la ut häromdagen var faktiskt ett tillbehörtill denna goda rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.