salt, peppar1. Koka upp saltat vatten. Ha ner linserna och dra ner temperaturen så det sjuder. Låt sjuda i 20 minuter. Slå av vattnet och ha ner linserna i en skål. Rosta solrosfröna med lite olja och salt i en stekpanna till de fått färg. Blanda med linserna. Stek majsen med lite smör och salt så den får yta. Ha ner i skålen tillsammans med sköljda kikärtor, sallad och oliver. Ringla över olja och balsamvinäger. Smaka av med salt, peppar och örter. Dekorera med ätliga blommor.
12. Blanda
tomatpuré, ströbröd, pressad vitlök och ägg i en bunke med kryddor. Låt blandningen svälla några minuter. Blanda sist i den rostade löken och köttfärsen. Forma till avlånga rullar och grilla eller stek dessa.
13. Pressa
vitlök i en kål och blanda med smör. Kör i micron på högsta effekt i 30 sekunder. Blanda vitlöken med creme fraiche och tomatpuré. Smaka av med salt och peppar.
Vi skapade denna syrlig linssalladmed massor av fibrer, protein, läckra grönsaker med ett högt innehåll av den viktiga mineralen järn, som många av oss får i sig för lite i vår dagliga kost
Häll på rikligt med vatten, salta och låt linserna koka upp. Värm en kastrull med lite olivolja i. Har gjort den här salladen ett par gånger nu och den är helt klart en ny favorit
Lägg i en ugnssäker form med undersidan upp och ringla över lite olja. finkrossade tomater med vitlök. Vispa ihop ingredienserna till såsen och töm över klubborna
Häll på vin och krydda med salt och chili. Ostpanerad Sik Att dubbelpanera fisk eller kött med riven ost, är något som passar mycket bra in i LCHF-livsstilen
Saftigt och fullt med smaker. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehör till en köttbit
Detta är inget petimeterrecept med måttangivelser hit och dit utan det är bara att köra på. Ät som ensamrätt eller en förrätt, komplettera med något, byt ut något
Koka upp en kastrull med saltat vatten. Slå sedan av vattnet och häll över linserna i en skål. Hacka lök, skär tomat, paprika, mango och avokado i bitar
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.