Förrätts tallrik med enbärsgravad röding med hovmästarsås smaksatt medtimjan samt syrliga lingon, mini toast skagen och toast med rensteksröra med sikrom på toppen
En annan fördel är att den är väldigt god och sen är ju vitkålen fullspäckad med nyttigheter. En fördel med den här rätten är att den går förbereda tills den nästan är klart
Börja med att skala och hacka löken och stek den. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Blanda lingonoch socker och kropps dem med en ballongvisp. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Men alltså, jag vägrar äta soppa med pinne – det går emot mina principer, haha. Jag gör min glutenfri och vegansk denna gång, men som med mycket annat är det bara fantasin som sätter gränserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.