Skala och skiva potatis och morot. 14 st potatis. 1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smulig i en gryta med smör. Låt koka i 15–20 minuter tills potatisen är mjuk
Fräs färsen smulig i en gryta med smör. Skala och skiva potatis och morot. Låt koka i 15–20 minuter tills potatisen är mjuk. 4 st potatis. 300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persilja
Servera köttfärsgrytanmed pressad potatis och broccoli. Köttfärsgryta. Smaka av med salt och peppar. Skala potatisen och koka i saltat vatten tills den mjuknar
Tillsätt tärnadpotatis, krossade tomater, buljongtärning och vatten. Servera köttfärsgrytanmed en skål crème fraiche vid sidan att klicka på grytan vid servering
på stekpannan medanpotatisen mjuknar. Sänk till medelsvag värme. Råstekt tärnadpotatis är gott till det mesta - tex stekt ägg eller denna kötträtten >>
Skala och tärna potatisen smått, koka i saltat vatten, känn med sticka ta bort potatisen direkt när den är klar, passa den noga, potatisen kan bli lösare även om vattnet silats av
Fräs färsen smulig tillsammans med strimlad purjolök. Till middag igår testade jag ett nytt recept på en smarrig köttfärsgryta som jag gjorde lite het och kryddig
Pensla potatisenmed oljan från plåten och salta lätt. Jag har provat med andra kryddor så som rökt paprika pulver, vitlök, chili, allt verkar fungera till detta recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.