Arbeta samman färsen med salt, peppar och tomatpuré. Täck med de fyra andra färsrutorna. Stek dem i lite matfett på medelvärme på båda sidorna tills köttet har fått en frasig yta och är genomstekt
Strö över timjan och servera med bröd. Lägg på lock och koka på medelvärme, ca 20 minuter. Skala och skiva potatis och morötter i 1/2 cm tjocka skivor och skala och skiva löken
Curry är en av våra favorit kryddor och tillsammans med kummin, blev de super gott. Man "varnar" att tillsätta kryddorna lite i taget, men i med alla kryddor bara, det blir inte för starkt utan så där lagom stark smak
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Fräs färsen smulig tillsammans med strimlad purjolök. Till middag igår testade jag ett nytt recept på en smarrig köttfärsgryta som jag gjorde lite het och kryddig
Blanda mjölet med lite kallt vatten och rör ner i såsen. Smaka av med salt och peppar. Servera kycklingen med ugnsstekt klyftpotatis, sallad, tomat, gurka och majschips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.