Köttfärsgryta i Crock Pot med ris
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 kg blandfärs
  • 1 grön paprika
  • 250 g haricots verts
  • 300 g vitkål
  • 2 dl vitt vin
  • 7 dl vatten
  • 1 msk soja
  • 1/2 citron
  • 1 tärning buljong (gärna umamibuljong)
  • salt, peppar, oregano
  • 1 msk  Jalapeño Chili Pepper
  • 3 msk ljus redning
  • 1 Tillbehör:
  • 1 jasminris1. Hacka den gula löken. Ställ Crock Potens innergryta på en platta och värm upp den med lite olja i. Ha ner löken och låt den mjukna. Hacka vitlöken och ha i. Ha i blandfärsen efter ytterligare en minut och låt den stekas så den får färg.
  • 12. Kärna ur och hacka paprika. Skär bönorna till mindre bitar. Hyvla vitkålen med en osthyvel. Ha ner allt i Crock Poten och slå på vin, vatten, soja, saften från citron, buljong och kryddor. Ställ innergrytan i Crock Potens värmeenhet och starta den på högsta värme i 2 timmar. Rör i redningen i slutet av tillagningen. Servera med ris.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.