Smaka av med sambal oelek, salt och vitpeppar. ½ liter vitkål. Pensla kanterna med uppvispat ägg. Tillsätt hackad lök, strimlad vitkål och tärnad paprika
Servera gratängen med morotssalladen och ev. 1/2 vitkål (ca 700 g), strimlad. Fräs lök och vitkål i 2 msk smör utan att det tar färg i ca 10 min. 1/2 vitkål (ca 700 g), strimlad
Häll i formen och blanda med riset. Stek den strimlade vitkålen i 1 msk smör på medelvärme ca 10 min, den ska bli blank och glansig. Krydda med 1 msk curry och 3 msk sirap och rör om ordentligt
Bryn färsen tillsammans med den hackade löken, krydda med grillkrydda. Köttfärsgratäng. Klä utsidan och undersidan, på en springform med avtagbarkant, med ugnsfolie
Igår blev det en variant med köttfärs. Hacka lök och stek den tillsammans med köttfärsen, krydda med salt, peppar, paprika och en skvätt krossade tomater
Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 1175 g färskost med tomater. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.