Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
Blanda minifraiche med ljus redning, kalvfond och grönpeppar. Smaka av med salt och peppar. Servera biffarna med kokt pasta, kokt broccoli och röda paprikastrimlor
Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör. Red av och smaka av med ev mer kryddor. Blanda med olja, salt och peppar och bred ut på en plåt med bakplåtspapper
Toppa med riven ost. När jag såg denna på Pickipicki så visste jag direkt att denna ska jag laga. Polenta var för övrigt något jag inte tidigare hade testat
Ansa och skiva svampen och fräs i en kastrull med smör. Smaka av med salt och peppar. Blanda det kokta riset med de frysta grönsakerna och bred ut i en smord ugnsfast form
Bryn färsen tillsammans med den hackade löken, krydda med grillkrydda. Köttfärsgratäng. Klä utsidan och undersidan, på en springform med avtagbarkant, med ugnsfolie
Igår blev det en variant med köttfärs. Hacka lök och stek den tillsammans med köttfärsen, krydda med salt, peppar, paprika och en skvätt krossade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.