Smakaavmed salt och peppar. Strimla paprikan och blanda ner hälften i färsen tillsammans med krossade tomater, fond, vatten, tomatpuré, basilika, salt och peppar
Smakaavmedmed kalvfond, soja, salt och peppar (och eventuellt örtkryddor). Du kan även krydda gräddsåsen med samma kryddor och få italienska smaker rakt igenom
Smakaavmed kokossocker, balsamvinäger och eventuellt mer salt. Extra effektivt blir lykopenet om tomaterna upphettas, så ät gärna tomatsoppa, ugnsbakade tomater, ugnsbakade körsbärstomatermed mozarella, ketchup (helst utan socker förstås), en smakrik tomat- och paprikaröra och tomatpuré
Lägg upp på ett fat, smula över fetaostoch. fetaost. Smakaavmed salt och peppar. Jag tar ofta kort med mobilen på recept jag hittar, sen har jag en förmåga att glömma av dem
Mixa alla ingredienser med en stavmixer till en slät sås. I receptet skulle man använda hela soltorkadetomater men jag hade en burk med kräm på soltorkadetomater i kylskåpet som jag använde istället, det fungerade väldigt bra
Testade denna gång ett recept av Tommy Myllymäki och Lisa Lemke på kycklingburgare som fått smakavsoltorkadetomateroch oliver serverade tillsammans med en basilikadressing
När jag var hemma igen så lagades det en fläskfilégryta medsmakav basilika ochsoltorkadetomater. Smakaavmed mer salt och peppar och lägg till sist i basilikan
Recepten till de flesta av rätterna jag lagade till buffén finns redan på denna blogg, men jag tänkte att jag skulle komplettera med några av de som inte finns med
Salta efter smak. Fördela spenat, feta ochsoltorkadetomater i bröden och toppa med kycklingpinnarna. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingpinnarna tills de är genomstekta och har ordentligt med färg
Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.