Köttfärsgratäng med aubergine - kanske en glutenfri moussaka förresten
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ganska stora auberginer
  • rikligt med salt
  • 450 g nötfärs - gärna grovmald av Kravkött
  • 3 vitlöksklyftor ½ liten gul lök
  • ½ dl tomatpuré - Mutti
  • ½ dl vatten
  • lite vitlökssalt
  • 1 tsk milt paprikapulver
  • 2 tsk gulaschkrydda eller annan liknande kryddblandning
  • olivolja till stekning
  • 3 stora ekologiska ägg
  • 1 burk smetana, 200 g 50 g färskriven, långlagrad parmesan
  • 1 tsk pestokrydda med ramslök - en av mina nyare favoriter
  • lite salt från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.